Wykwintne kompozycje smakowe naszego Szefa Kuchni to zaproszenie do kulinarnej podróży i odkrywania aromatów i smaków zarówno Mazur, jak i tradycyjnej kuchni polskiej.
Restauracja i bar w Narie Resort & Spa znakomicie komponują się z otoczeniem. Przestronne wnętrza zapewniają atmosferę idealną do celebrowania serwowanych tu dań i trunków, a ogromne okna stwarzają wrażenie, jakby każdy posiłek odbywał się na łonie przyrody.
Na życzenie Gości organizujemy prywatne uczty z grilla – w ogrodzie, na plaży lub w jednym z domów gościnnych. Nasz zespół przygotowuje doskonałe grillowane dania na bazie najwyższej jakości składników, zapewniając nie tylko różnorodność potraw, ale i wyjątkową estetykę.
Z przyjemnością organizujemy również mazurskie biesiady przy ognisku, podczas których serwujemy dania grillowane, a także pieczone na ogniu wyjątkowe specjały, przygotowywane zgodnie z tutejszą tradycją.
Dbamy o jakość naszych potraw, dlatego składniki zamawiamy wyłącznie u sprawdzonych, lokalnych dostawców gwarantujących najwyższą klasę swoich produktów.
Sami produkujemy wędliny i pieczone mięsa, a także wędzimy ryby. Na miejscu powstają także przetwory na bazie własnych zbiorów, w tym doskonałe konfitury. Serwujemy również lokalne, naturalne sery.
Wykorzystujemy warzywa pochodzące z naszego ekologicznego ogrodu. Na terenie resortu znajduje się również pasieka, z której pozyskujemy wyborne miody.
Zapisz się do newslettera i bądź na bieżąco! Otrzymuj atrakcyjne oferty i rabaty.